Sponsorplan

Inleiding

Als studentenvereniging hebben we sponsors nodig om draaiende te kunnen blijven. Ons doel is om samenwerking te vinden tussen uw bedrijf en onze studentenvereniging. Dit sponsorplan geeft een idee van de verschillende mogelijkheden betreffende de sponsoring/samenwerking.

Pro Deo

Pro Deo is een  studentenvereniging die een actieve en enthousiaste houding aanneemt in de stad Deventer.  Sinds 1992 zijn we bezig onszelf kenbaar te maken aan de stad, de medestudenten, en het bedrijfsleven. Een vereniging van jonge enthousiaste studenten die in elke beroepssectoren aanwezig is en een aandeel heeft in Deventer. Wij laten ons op geheel eigen studentikoze wijze zien en daarin kunnen wij uw instelling op de kaart zetten en onder onze alumni naamsbekendheid verschaffen.

Pro Deo is aangesloten bij Ifes-Nederland; de landelijke overkoepelende organen voor Christelijke studentenverenigingen. Hierdoor hebben wij contacten door het gehele land.

Activiteit op sociale media.

In de jaren groeien onze volgers via sociale media steeds meer. De volgers vallen onder een speciale doelgroep van net begonnen studenten tot afgestudeerden met een vaste baan.

Wij zijn als vereniging te vinden op verschillende sociale media platformen. Zo kunt u ons vinden op:

Facebook:  Prodeodeventer

Instagram: Chbovprodeo

Wat wij bieden

Elk bedrijf is anders en heeft daarom andere belangen bij sponsoring. Hier zijn wij als vereniging van bewust en bieden daarom verschillende mogelijkheden om uw vraag tegemoet te komen.  U kan bijvoorbeeld denken aan:

  • Een banner op onze website
  • Adverteren in ons verenigingsblad
  • Een banner in onze tweeweekse mail
  • Adverteren tijdens de introductieweek
  • Adverteren tijdens ons jaarlijkse gala
  • Adverteren via onze sociale media platformen

De grote vraag aan u is dus:
Wat zouden wij voor u kunnen betekenen? En wat zou u daarvoor over hebben?
neem contact op met prodeo.acquisitie@gmail.com